Van stuntelende ster tot mediakanon

Stel u voor: u loopt rustig door de gang, misschien zelfs met een kopje koffie in de hand, en plotseling wordt u overvallen door een camera en een microfoon die in uw gezicht worden geduwd. De verslaggever vraagt: “Wat vindt u van de nieuwste ontwikkelingen?” U staat daar met grote ogen, voelt het zweet uitbreken en uw gedachten vliegen alle kanten op behalve naar een coherent antwoord. Het is alsof u midden in een wildwestfilm bent beland en de verslaggever is de cowboy die zijn pistool sneller trekt dan uw schaduw. Klinkt als een nachtmerrie, toch?

voorbereiden op elk mediaoptreden

Voorbereid op onverwachte situaties

Bij Silent Speakers willen we u behoeden voor deze scenario’s, omdat wij geloven dat voorbereiding de sleutel is tot effectieve communicatie. In onze mediatraining leren we u hoe u zich tot in de puntjes kunt voorbereiden op elk mediaoptreden, van het grondig onderzoeken van uw onderwerp tot het zorgvuldig formuleren van kernboodschappen. Geen gedoe meer met zenuwachtig gespreide aantekeningen of bibberige papieren; wij helpen u om altijd voorbereid en zelfverzekerd voor de camera te staan.

Krachtig en beknopt

We bieden u praktische tools en slimme technieken om uw boodschap helder en overtuigend over te brengen, ongeacht het medium. Of het nu gaat om een journalist die onverwacht scherpe vragen stelt of een onverwachte technische hapering tijdens een livestream, u zult leren hoe u potentiële vragen kunt anticiperen en hoe u uw antwoorden kunt structureren om uw boodschap krachtig en beknopt over te brengen.

Geen gezweet

Met de juiste voorbereiding verandert u van een stuntelende ster in een mediapro die zijn publiek informeert en inspireert zonder een druppel zweet. Want zoals het oude gezegde luidt: een goed begin is het halve werk, maar een goede voorbereiding is het hele werk.