Silent Speakers traint, adviseert, begeleidt en coacht bestuurders, CEO’s en managers op maat in hun ‘personal performance’. De communicatiecoaching voor bestuurders bestaat uit een aantal bijeenkomsten. Elke bijeenkomst gaan we praktisch aan de slag met onder meer overtuigen, presenteren, omgaan met kritische media, personal branding, persoonlijke invloed, weerstand en omgaan met ‘gedoe’.

Onze communicatiecoaching is puur maatwerk. In een strikt vertrouwelijke setting bespreken we actuele, voor de deelnemer relevante, cases. Deze aanpak behoedt bestuurders, CEO’s en managers voor potentieel ‘gedoe’. Ook geeft het hen optimaal inzicht in het effectief inzetten van personal branding. Bovendien bieden we uiteenlopende praktische communicatietools waarmee de deelnemers hun communicatieve bandbreedte aanzienlijk vergroten.

De communicatiecoaching voor bestuurders kan overal georganiseerd worden omdat Silent Speakers in heel Nederland aantrekkelijke locaties heeft die zeer geschikt zijn om in alle rust te werken aan het ontwikkelen van bewezen communicatietools. Silent Speakers is gespecialiseerd in overtuigend communiceren. Als de spanning om te snijden is, zijn wij het scherpst.