Of het nu gaat om een cruciale presentatie voor een publiek waar u vertrouwen moet zien te winnen, een interview met een kritische journalist of het voeren van een spannend gesprek waar veel van afhangt, onder alle omstandigheden wilt u op constructieve wijze invloed uitoefenen. Hoe houdt u koers als het er echt om gaat? Dit is wat u in de individuele communicatiecoaching van Silent Speakers leert.

Silent Speakers biedt uiteenlopende mogelijkheden om individueel aan de slag te gaan met uw personal performance. Na een persoonlijke intake maken we SMART-afspraken over uw leerdoelen en de gewenste resultaten in de praktijk. U doet vooraf een communicatiestijlentest, waardoor u een goed beeld krijgt van u communicatiekracht- en valkuilen.

Tijdens de sessies staan ‘spannende’ cases uit uw beroepspraktijk centraal en krijgt u alle mogelijkheden om uw ‘personal performance’ te ontwikkelen. Afhankelijk van uw exacte wensen koppelen we de trainingssessies ook regelmatig aan een stuk ‘coaching on the job’ waarbij we u ‘live’ observeren en achteraf uitgebreid feedback geven als u bijvoorbeeld een presentatie verzorgt, een interview geeft of een vergadering leidt.

Onze ervaring is dat het leerrendement van deze individuele, intensieve communicatiecoaching buitengewoon groot is omdat we ons helemaal focussen op uw individuele wensen.

‘Silent Speakers levert puur maatwerk. Het leereffect van deze waardevolle individuele communicatiecoaching heb ik als zeer hoog ervaren. In strikte vertrouwelijkheid heb ik actuele cases kunnen bespreken en trainen om vervolgens in de praktijk de vruchten te plukken van wat ik geleerd heb. Aanrader voor bestuurders, directeuren en managers’

‘Een intensief maar tegelijk heel ontspannen traject, waarbij ik duidelijk stappen heb gezet! Praktische insteek met videoanalyse en enthousiaste, inhoudelijke en ervaren trainer. Ga nu zekerder en beter voorbereid presenteren en heb daarnaast goede handvatten meegekregen voor omgaan met weerstand bij deelnemers. Zeker een aanrader als je je communicatiekracht wilt vergroten!’