Help! Een journalist!

Wat doet u als uw organisatie onverwacht in het nieuws komt? Weet u dan wat u moet zeggen maar vooral ook hoe het u uw verhaal vertelt voor (kritische) journalisten? De media kunnen het imago van u en uw organisatie maken of breken. U kunt u dus maar beter goed voorbereid zijn! Onze Mediatraining voor woningcorporaties zal uw organisatie helpen.

Tijdens onze intensieve mediatraining op onze trainingslocatie  leert u om onder alle omstandigheden de regie te houden over uw kernboodschappen. U wordt stevig aan de tand gevoeld tijdens uiteenlopende (kritische) (crisis) interviews. Vanzelfsprekend nemen we al uw media-optredens op met een professionele camera en voorzien we de beelden op constructieve wijze van feedback en feedforward. Eigen cases staan altijd centraal.

Mediatraining voor woningcorporaties samen met collega’s of individueel

U traint uitsluitend met eigen collega’s. De setting is dus vertrouwd. U treedt meerdere keren op voor de camera. Vanzelfsprekend kunt u ook individueel bij ons een mediatraining volgen. Onze mediatrainingen vinden altijd bij u in de buurt plaats en zijn puur maatwerk. Uw eigen actuele casuïstiek staat centraal. Vooraf vindt een uitgebreide intake plaats. Beleven staat centraal tijdens al onze intensieve, interactieve en praktische mediatrainingen.

Overval

Als onderdeel van onze mediatraining voor woningcorporaties besteden we ook aandacht aan onverwachte situaties, waarbij organisaties in de spotlights komen te staan zoals de overvaltactiek. Ook met de huidige social media staat u tegenwoordig letterlijk en figuurlijk in ‘the picture’. Goed nieuws is geen nieuws dus woordvoering is dan cruciaal. Hoe reageert u en uw organisatie hierop?

Mediacoaching

Als u bij Silent Speakers een mediatraining voor woningcorporaties heeft gevolgd kunt u daarna kosteloos gebruik maken van mediacoaching zodat alles wat u geleerd heeft optimaal wordt geborgd in de praktijk. Concreet betekent dit dat u Silent Speakers ook na het volgen van een mediatraining nog gewoon kunt benaderen voor media-advies. Bekijk hier wie u voorgingen.

Maak een afspraak