De media kunnen het imago van uw organisatie maken of breken. Nieuws is helaas meestal slecht nieuws voor organisaties en met de huidige technische mogelijkheden staat u letterlijk sneller in de picture dan ooit. Nieuws verspreidt zich tegenwoordig razendsnel. Denkt u maar eens aan ontwikkelingen als Twitter, YouTube, en Facebook.

Dit vergt van uw organisatie een communicatieve en proactieve houding wanneer u te maken krijgt met de media, zeker bij lastige situaties. Immers; het beeld dat u van uzelf en uw organisatie neerzet bepaalt uw succes. Maar hoe doet u dat precies?

Tijdens deze bijzondere, intensieve Mediatraining voor Gevorderden leert u in onze studio op praktische wijze uw organisatie professionel te presenteren voor de pers. U traint intensief op kernboodschappen en leert om te gaan met de zogeheten ‘overvaltactiek’ van de media.

Tv-studio

In onze centraal in Nederland gelegen professionele tv-studio wordt u ‘live’ stevig aan de tand gevoeld over actuele kwesties waar uw organisatie mee in het nieuws zou kunnen komen. U wordt intensief getraind in het overtuigend inzetten van uw personal performance.

Programma Mediatraining voor Gevorderden

09.30 -16.30 uur
Wij heten u van harte welkom op onze exclusieve, centraal in Nederland gelegen professionele tv-studio. Na een bijzondere introductie gaat u direct praktisch aan de slag met het intensief trainen van de kernboodschap van uw organisatie. Ook leert u om uw non-verbale communicatie maximaal in te zetten; door een aantal beproefde oefeningen verbetert u uw overtuigingskracht.

U ontvangt uitgebreide feedback op uw personal performance, ontdekt de kracht van uw stem en ontwikkelt het vermogen om non-verbaal krachtig over te komen.

Vervolgens wordt u geïnterviewd over kwesties waar uw organisaties mee in het nieuws is geweest of zou kunnen komen. U maakt kennis met de uiteenlopende vraagtechnieken waar journalisten gebruik van maken. U leert onder druk omgaan met kritische vragen aan de hand van cases die relevant zijn voor uw organisatie. Hoe reageert u hierop?

Beleven

‘Beleven’ staat centraal tijdens deze intensieve, interactieve en praktische Mastertraining . Alle oefeningen wordt ‘live’ opgenomen met een professionele tv-camera en na afloop grondig geanalyseerd. U ontvangt uitgebreide feedback op uw mediaoptredens. Afhankelijk van uw wensen kunnen in onze tv-studio uiteenlopende, voor u relevante, mediaoptredens getraind worden.

Intake

Vooraf vindt er een uitgebreide intake met de deelnemers plaats waardoor deze mediatraining optimaal aansluit op de leerbehoeften van de deelnemers. Ook vragen wij van u om voorafgaand aan de Mediatraining voor Gevorderden voor u relevante casuïstiek in te brengen.

Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 2 het maximum aantal is 4.

Certificaat Mediatraining voor Gevorderden

Succesvolle afronding levert u het mediacertificaat van Silent Speakers op.