In de spotlights

Als woordvoerder namens uw organisatie bent u de eerste ‘in charge’ waar het gaat om het managen van de externe communicatie. Hoe doet u dat precies? Bent u voldoende voorbereid op alle mogelijke voor uw organisatie relevante situaties? Hoe gaat u bijvoorbeeld om met een camera-overval? Gedoe met social media? Mensen die dreigen de media in te schakelen omdat ze ontevreden zijn over uw organisatie of dat nu terecht of onterecht is? In onze mediatraining voor woordvoerders komen al deze vragen (en meer!) aan bod.

Beginnend of ervaren

Veel, weinig of geen ervaring met woordvoering? Het maakt ons niets uit! Wij trainen woordvoerders op alle niveaus dus van beginners tot seniors. De mediatraining voor woordvoerders is altijd maatwerk dus altijd optimaal afgestemd op uw leerwensen.

Uw cases centraal

Tijdens onze mediatrainingen op maat voor bereiden we u optimaal voor op alle voor denkbare kansen en valkuilen in relatie tot omgaan met de media. Gedurende een intensieve trainingsdag staat u meerdere keren in de spotlights met eigen cases die voor u actueel en relevant zijn. Door middel van een zorgvuldige persoonlijke intake vooraf heeft u de garantie dat we samen met u op maat aan de slag gaan met voor u relevante issues.

Privacy

Vanzelfsprekend is uw privacy 100% gewaarborgd; de camera-opnames wissen we na het bekijken direct en het hoeft geen betoog dat alle informatie die u ons voor, tijdens en na de mediatraining verstrekt strikt vertrouwelijk is en blijft.

Locatie

Silent Speakers beschikt door heel Nederland over stijlvolle locaties die uitermate geschikt zijn voor de mediatraining voor woordvoerders. Er is dus altijd een mediatrainingslocatie bij u in de buurt.

Meer weten over de mediatraining voor woordvoerders?

Mail info@silentspeakers.nl of bel (0570) – 623 923.