In de spotlights

Uw zorgorganisatie is een nieuwswaardige voor journalisten. Familie van bewoners kan bijvoorbeeld dreigen met de pers als ze het niet eens zijn met de gang van zaken binnen uw zorgorganisatie, of dat nu terecht of onterecht is. Een bewoner overlijdt, er is brand of een behandeling faalt. Allemaal issues waar u mee te maken heeft of kunt krijgen. Hoe reageert u dan richting de pers? Wat kunt u wel of niet zeggen en hoe zegt u het dan? In onze op maat gemaakte mediatraining voor zorgorganisaties komen al deze vragen (en meer!) aan bod.

24/7 in het nieuws 

Naast de media zijn er tegenwoordig ook mensen die te pas en te onpas alles vastleggen met hun mobiele telefoons of zich kritisch uitlaten via social media. Iedereen kent de via social media verspreide beelden van mensonterende toestanden in (sommige) zorgorganisaties. Waar? Niet waar? Framing? Hoe verweert u zich als ‘visitekaartje’ namens uw zorgorganisatie richting de media?

Uw cases centraal

Tijdens onze mediatrainingen op maat voor bestuur en management van zorgorganisaties en hun woordvoerders cq communicatieadviseurs bereiden we u optimaal voor op alle voor denkbare kansen en valkuilen in relatie tot omgaan met de media. Gedurende een intensieve trainingsdag staat u meerdere keren in de spotlights met eigen cases die voor u actueel en relevant zijn. Door middel van een zorgvuldige persoonlijke intake vooraf heeft u de garantie dat we samen met u op maat aan de slag gaan met voor u relevante issues.

Privacy

Vanzelfsprekend is uw privacy 100% gewaarborgd; de camera-opnames wissen we na het bekijken direct en het hoeft geen betoog dat alle informatie die u ons voor, tijdens en na de mediatraining verstrekt strikt vertrouwelijk is en blijft.

Locatie

Silent Speakers beschikt door heel Nederland over stijlvolle locaties die uitermate geschikt zijn voor mediatrainingen. Er is dus altijd een locatie voor de mediatraining voor zorgorganisaties bij u in de buurt.

Meer weten over de mediatraining voor zorgorganisaties?

Mail info@silentspeakers.nl of bel (0570) – 623 923.