ETHOS PATHOS LOGOS

Spreken voor een groep? Bijeenkomsten leiden? Omgaan met een kritisch publiek? De vaardigheid presenteren is te leren ! Trainen met humor en plezier is hierbij ons motto. Door middel van de vele praktische oefeningen verbetert u al in 1 dag uw ‘personal performance’ en staat u gegarandeerd stevig in uw schoenen voor groepen. Uw presentaties worden meerdere keren ‘live’ opgenomen met een camera waardoor u optimaal inzicht krijgt in zowel uw presentatiekracht als uw ontwikkelpunten.

U kunt hierbij onder meer denken aan houding, stemgebruik, openen en afsluiten van presentaties, non-verbale communicatie, overtuigingskracht en omgaan met een kritisch publiek. Vooraf vindt, afhankelijk van uw wensen, een mondelinge dan wel schriftelijke intake plaats. Er wordt in kleine groepen getraind van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Dit garandeert dat u uitgebreide persoonlijke feedback ontvangt op uw presentatie en daarnaast ook leert van uw mede-cursisten.

‘Leerzame training met enthousiaste trainer. Veel bruikbare tips gekregen over presenteren/leiden van een bijeenkomst die ik ook kan gebruiken in voorbereiding voor presentaties van anderen (bijvoorbeeld bestuurders) Zeker een aanrader voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met presenteren/leiden van een bijeenkomst. Een 9!’

Terug naar Presenteren voor een grote groep mensen

Spreken voor een groep? Bijeenkomsten leiden? Omgaan met een kritisch publiek?

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe u alles uit uw presentatie kunt halen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak een afspraak