ETHOS PATHOS LOGOS

Spreken voor een groep? Bijeenkomsten leiden? Omgaan met een kritisch publiek? De vaardigheid overtuigend presenteren is te leren! Trainen met humor en plezier is hierbij ons motto. Door middel van de vele praktische oefeningen verbetert u tijdens de training Overtuigend presenteren al in 1 dag uw ‘personal performance’. Zo staat u gegarandeerd stevig in uw schoenen voor groepen.

Tijdens de training nemen we uw presentaties meerdere keren ‘live’ op met een camera. Hierdoor krijgt u optimaal inzicht in zowel uw presentatiekracht als uw ontwikkelpunten. Hierbij kunt u onder meer denken aan houding, stemgebruik, openen en afsluiten van presentaties, non-verbale communicatie, overtuigingskracht en omgaan met een kritisch publiek.

Vooraf vindt, afhankelijk van uw wensen, een mondelinge dan wel schriftelijke intake plaats. Er wordt in kleine groepen getraind van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Dit garandeert dat u uitgebreide persoonlijke feedback ontvangt op uw presentatie en daarnaast ook leert van uw mede-cursisten.

‘Leerzame training met enthousiaste trainer. Veel bruikbare tips gekregen over presenteren/leiden van een bijeenkomst die ik ook kan gebruiken in voorbereiding voor presentaties van anderen (bijvoorbeeld bestuurders) Zeker een aanrader voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met presenteren/leiden van een bijeenkomst. Een 9!’

Terug naar Presenteren voor (grote) groepen

Spreken voor een groep? Bijeenkomsten leiden? Omgaan met een kritisch publiek?

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe u alles uit uw presentatie kunt halen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak een afspraak